Kelly 3572

Sunday, June 27, 2010

Ridzuan's New Pet

According to wifey, Ridzuan found and rescued this cute semi-long hair female cat. Dia jumpa kat roundabout Seksyen 4 tuh. Ridzuan kata kaki meow ni injured. Dan masa dia jumpa tuh, ada segerombolan anjing yang baru lepas balik clubbing kot macam tengah cuba usha-usha cat ni. Bimbangkan keselamatan meow yang comel ni, Ridzuan telah menjadikan dirinya hero kepada cat ni dengan membawa meow ni balik. She looked good and comfortable at her new home in Seksyen 6, Shah Alam. Harap-harap dia stay la dengan tuan baru dia ni sampai la bila-bila dan jugak jadi warga Pajam la tak lama lagi InsyaAllah.

Nama pun tak tahu, aku dan wifey panggil dia Catty je; short form of Cattyjah... macam familiar je kan nama tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...