Sunday, June 20, 2010

Contoh Corak Langsir Yang Cantik



Masa jenjalan shopping kecil-kecilan kat pasaraya Gergasi Batu Caves, wifey ternampak la satu kedai jual kain-kain untuk buat langsir ni. Masuk, belek-belek dan wifey suh amik gambar ni. Cantik jugak la coraknya. Konsep moden la ni. Tengok le nanti beli ke tak langsir ni.
ni pulak salah satu dari corak langsir yang wifey berkenan
~ Untuk tak menghampakan visitors yang tersinggah ke sini, maka aku pun cari la site yang berkait dengan langsir dan kaum kerabatnye. At least korang takde la rasa buang masa sangat tersesat ke sini ok? Sorry for any inconvenience and time wasting.

Click here

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...