Saturday, May 1, 2010

Restoran Mohd Chan Abdullah, Taman Melawati

Aku punye nasi goreng seafood dan air tembikai laici
Aku dengan wifey dah perasan kewujudan restoren ni. Wifey la interested nak pergi. Akhirnya sampai jugak aku malam sabtu tuh. Restoren ni dekat Taman Melawati. Agak tersorok kepada sesiapa yang tak biasa dengan area ni.

Masa aku sampai tuh, ramai jugak pelanggan yang ada. Most of them Malay la, Chinese pun ada jugak. Masuk-masuk je, terus aku ternampak Encik Hassan Mansor, ex-Seagroatt dulu dengan isterinya sedang menjamu selera. Actually, Encik Hassan temankan isteri dia je dinner. Aku dan wifey seated next to their table. Aku rasa tempat ni macam sesuai la untuk bawa family makan-makan. Pilihan makanan pun agak banyak. Arman pun dah pergi sebelum ni dan dia pun recommend aku datang sini. Dari nasi goreng seafood yang aku order tuh, aku rasa kena dengan selera aku. Walaupun harganya MYR7.50, tapi aku puas hati la. Ala, bukannya tiap-tiap hari nak datang makan kat sini kan.

Papepun, nak tau lebih lanjut dan nak tengok apa menu dan cawangan restoren ni, sila la click sini.

2 comments:

Laila said...

ada 1 restoran d kat area rmh I, blh tahan la.. sapa2 yg suka mkn chinese food boleh layan..

Mijoe said...

apa nama restoren tuh Laila? cecite cecite..nak jugak saya try :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...