Kelly 3572

Wednesday, May 19, 2010

Dari LCCT ke Hulu Langat


rak yang pamerkan hasil keluaran Dazzle Food

Lepas keluar dari LCCT, aku terfikir nak cari Dazzle sebab aku tak jumpa pun kat LCCT punye kedai ceklat lepas breakfast kat McD tadi. Yang bestnye, bila aku tanya shopkeeper tuh, dia macam blur pulak bila aku tanya ada jual tak coklat Dazzle yang buatan Malaysia tuh? Aku yakin yang minah tuh tak tahu langsung pasal Dazzle kot. Dia cakap Danson ada la. Danson buat apa ye tak. Aku nak produk Muslim dan Malaysia yang lebih terjamin kehalalannya.

ni semua MYR25, jimat sket kalau beli satu bag ni...

Dari MRR2 terus aku masuk Jalan Ampang. Gamble je ni cari Dazzle ni, tu pun sebab office-mate aku yang duk kat Hulu Langat cakap kedai Dazzle ni tepi jalan je. Tu yang buat aku confident sket tuh.

chocolate lover? meleleh tak air liur?

Aku berjaya ngabihkan dekat MYR60 duit aku untuk Dazzle hari ni. Takpe la, sekali-sekala kan. Lagipun produk Muslim Malaysia kan. Masa kat showroom tuh, aku sempat merasa coklat yang dicampur perasa durian. Ok la jugak. Rasa macam ice-cream durian la.

Staff Dazzle tuh cakap diorang ada bukak booth masa exhibition kat IKBN Dusun Tua minggu lepas. Tu yang aku pelik tuh. Padahal aku dah round cari booth diorang on that Sunday, tapi tak jumpa pun.

Yang penting sekali, Muslim product!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...