Kelly 3572

Thursday, April 1, 2010

NurSyifa Citronella Creme


Ni krim untuk sapu bahagian luaran badan je la. Sani yang introduced kat aku pasal ointment ni. Sebenarnya ni kali kedua aku beli krim ni. First time beli, memang aku belikan untuk wife aku. Nampak ok je dia pakai. So bila dah habis, ni la baru aku berpeluang beli lagi. Bukannye jauh pun aku beli. Kat Tabung Haji je. First time aku beli, harga yang aku bayar ialah MYR34.00. Kat kotak dia print MYR35.00 untuk size besar. Kalau yang kecik harga dalam MYR15.00 kot.
Kali ni aku angkut 3 kotak terus. Dapat la MYR100.00. Satu untuk wife, satu untuk Mama dan satu kotak lagi untuk Mak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...