Saturday, April 10, 2010

Lucy Delivered Kitten

Bubut dapat 5 ekor adik hari ni, according to Papa la. Gambar pun aku tak amik lagi. By the time aku amik gambar nanti, sure adik-adik Bubut dah besar, dan maybe tak semua survive.

Didie pun belum balik dari merantau lagi. Risau pulak makcik tuh. Dah tetua jalan tak balik-balik. Ke dah nyanyuk? Hopefully she's gonna be fine and can find her way back home. Jangan membohsiakan diri dah ler...

Sama la pulak birthday adik-adik Bubut dengan aku dan wifey punye 5th anniversary hari ni. I love you Marlina! (tetiba je kua ayat jiwang kat sini...)

xoxo

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...