Thursday, April 22, 2010

Jaya Jusco J Card Member's Day

Ni sebahagian dari hasil yang berjaya dirembat kat Jusco Wangsa Maju tadi. Bantal-bantal yang banyak itu dah pun dipunggah masuk ke dalam perut Cik Kelly. Ni gambar masa dinner kat Mekdi.

Ada lagi sedikit kegilaan yang dialami masa sales ni. Cerita banyak pun tak guna, why not just tengok video ni. Tu la salah satu daripada faktor yang menyebabkan banyak bantal dalam perut Cik Kelly.
video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...