Saturday, March 13, 2010

Bersosial Bersama Si Dia


Wifey dgn spek 3Dnya...

Movie: Alice In Wonderland
Ticket Price: MYR18 (3D)
Location: TGV Suria KLCC
Rating: 6.5/10

Dah lama betul tak masuk panggung wayang ni

First time aku tengok movie 3D. Ingatkan spek 3D tuh kita boleh buat harta lepas abih movie, rupa2nya kene pulang balik. Aku rasa 3D ni memang la best dan canggih, tapi aku rasa pening dan tak berapa selesa bila pakai sepanjang masa 2 jam tuh. Mungkin lebih baik lepas ni untuk movie 3D, diorang sediakan cinema yang built in 3D screen daripada bagi semua penonton pakai spek tuh yang maybe setengah orang tak selesa nak pakai.


Ni antara hasil yg tinggal depan aku. Gelas yang tinggi tuh ialah air karot susu. Kelihatan jugak kulit kerang disebalik tisu dalam plate tuh.

Kak Eita nih dah masuk dalam rancangan TV3, Walk Walk Find Eat, tuh nampak tak plat dari TV3 tuh kat dinding yang kaler gold tuh...

masa orang tak berapa ramai ni

Aku perasan sekarang Restoran Kak Eita ni dah kekurangan bahan-bahan kat meja buffet diorang. Bukan aku je yang perasan, wifey pun perasan jugak. Tapi harga still sama. Kira consider makin mahal la kot, same price but less food. Aku banyak makan kambing je. Tak sempat dan tak larat nak layan ikan bakar.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...