Saturday, March 6, 2010

Amik Blackwood

Ni 2 ekor miong hidung penyek yang Kak Nurul letak dalam cage untuk mating. Yang besar sket tuh jantan, suka gigit tangan aku bila aku hulurkan tangan kat dia. Memang cute bangat!

Posing for the camera!!!

Pasangan bahagia tengah cuba mendapatkan zuriat yang macam muka diorang; hidung penyek. Actually pasangan bahagia ni duk kat tingkat atas dalam cage double storey ni. Tingkat bawah ada satu mamat bulu yang agak besar tengah tidur. Lupa nak snap gambar dia. Dia duk sorang je la kat bawah tuh.

Ni pulak munchkin cat (miong kaki pendek). Tapi sayang le, sebab aku tak dapat nak snap gambar dia masa tengah berdiri. Munchkin ni female. Sebelum ni ada 2 ekor munchkin kat rumah Kak Nurul ni, tapi unfortunately sekor dah terlepas lari keluar masa CNY aritu. Ruginya... sayang betul! Bukan senang nak dapat baka munchkin tuh. Yang hilang tuh kaler itam, aku sempat la tengok masa datang amik stock Blackwood sebelum ni.

1 comment:

Laila said...

alamak.. memang comel kucing2 tu.. nak! nak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...