Thursday, February 4, 2010

Streamyx & Chelsea JT Scandal

STREAMYX

Mula2 pasal Streamyx service termination. Pada sesiapa yg baru nak subscribe Streamyx ataupun pape saja 'Internet Jalur Lebar' utk kegunaan kat rumah ataupun memana saja, sila la berhati2 dgn term & condition agreement tuh. Biasa la kan, most of us malas nak baca term & condition yg penuh dgn legal terms tuh. So, diorg pun tahu biasanya potential client malas nak baca benda2 tuh (bukan semua la), maka macam2 la term yg pelik2 yg bakal menguntungkan service provider tu akan muncul. In the end, kita la yg akan terkena.

Yang sakit ati tuh, masa promoter diorg dulu duk sibuk duk promote suh kita sign up dulu, takde plak diorg bitau pasal termination ni. Siap ada 1 year auto-renewal subscription tuh? What the heck??? Macam ni la kot caranya diorg nak amik kesempatan dan tambah kekayaan. Patut la tak berkat keuntungan syarikat tuh kot.

CHELSEA

Ni yg best sket. Skrg tgh kecoh kes John Terry dgn scandal ex-fiancee bestfriend dia. ( Bestfriend JT; Wayne Bridge, now playing for Man City ). Si WB ni pulak dah ada anak dgn ex-fiancee dia ni. Dikatakan oleh media2 Britain tuh, si awek ni, apa nama ntah, Vanessa something ni, bukan takat jadi fiancee WB ni je. Dalam masa era Claudio Ranieri tuh jugak, si Vanessa ni ada affair dgn a few Chelsea players yg lain. Macam dalam The Sun UK cakap, antara bf2 Vanessa selain dari WB ni ialah; Eidur Gudjohnson, Adrian Mutu, JT dan ada lagi sorang player misteri yg diorg belum exposed.

Tgh hot skrg ni JT la, sebab wife dia macam dah nak tuntut fasakh siap lari naik jet ke Dubai sebab nak separate dgn JT.

Pastu plak Hull City pagi semlm tambah lagi kekalutan Chelsea bila diorg just seri je dgn player Phil Brown tuh kat KC Stadium. So skrg, gap Chelsea dgn MU ialah 2 points with game already in level term. Suka giler Alex Ferguson kot, ya la, dia duk harapkan Arsenal dapat buat something. Tup2 Hull City pun dah awal2 lagi membantu. Aku harap Arsenal akan berjaya cilok point or prevent Chelsea dari dapat max point kat Stamford Bridge nanti. Nampak macam impossible, tapi it's football anyway.

Jgn MU plak buat taik dgn Pompey kat Old Trafford dah le. Prediction MU 4 - Pompey 0
----------------------------------------------------------------------------------

Mack tgh ngajar big boss aku pasal FX Outright Forward. Aku dgr pun mcm confused je. Bagus gak kalau aku study pasal FX Outright Forward ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...