Kelly 3572

Saturday, February 20, 2010

One Of My Wishes...


Kesian aku tengok Nike aku ni. Penat je beli tapi macam tak penah pakai pun. Boleh dikatakan in the bad shape. I wish to fix it as a present for myself. Ingat next week nak bawak jumpa cobbler kat belakang Menara Promet. Recommended by Zali.

Background Nike tu pulak ialah BBall Nike Trifecta. My last 2 years birthday gift from CMG dearest. Sekarang terasa macam nak aktif BBall semula la. Rumah Aiman kat Dusun Tua pun ada full-court, pastu Along plak suka main bball jugak. Baru la aku pun rasa bersemangat semula.

Teringat pulak diorang borak kat opis petang tadi; kasut kalau beli dan tak dipakai, lama-lama kasut tu akan rosak camtu je. Gam kasut tu akan terlerai la, reput la..etc. So, esok aku nak try pakai kasut tu, after that, nak anta gi cobbler kasi repair kalau boleh repair la. Sayang ooo, penat beli, dekat RM300 tuh. Memang best pun kasut tu, ringan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...