Kelly 3572

Wednesday, February 24, 2010

Man Utd 3 West Ham 0

Wayne Rooney sekali lagi mengganas dengan menggunakan kepalanya. 2 kali plak tuh. Macam game lawan AC Milan arituh la. Micheal Owen pun berjaya gak score 2-3 minit lepas masuk menggantikan Dimitar Berbatov.

Anderson injured and will be out for 6 months. Kesian dia, macam for sure dia akan miss World Cup kat South Africa bulan Jun nanti. Dia sempat main dalam 17 minit je sebelum ligamen lututnya terkoyak kot. Hopefully he'll comeback in a better shape and much better player.

MU berjaya close the gap walaupun kelebihan satu game compared to other teams. Hopefully league leader will drop points against MU noisy neighbor, Pekan Manusia (as translated into Malay by Google Translate... ha ha ha)

MU will face Aston Villa in Carling Cup Final at Wembley Stadium on Sunday, 2300 hrs Malaysian time. All the best and hopefully MU will snatch the victory and the trophy as well.

Aku punya project lepas ni ialah nak dapatkan water filter, nak repair Nike aku tuh, nak practice basketball, specially shooting, dan jugak projek kucing-kucingan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...