Kelly 3572

Monday, February 22, 2010

Majlis Perkahwinan Aimi Shazana & Mohd Hafiz


pelamin yang sweet, tapi cuaca agak panas

Tarikh: 21hb Febuari 2010 ( 7 Rabiul Awal 1431H )
Bertempat : Villa Ukhuwwah, berhampiran Tasik Titiwangsa
Masa: 12 tengahari - 4 petang
Akad Nikah: 3 petang; 19hb Febuari, 2010

Malin, Mr Zaidi (boss den) dan his beloved son

Aku dan wifey pergi agak awal, sebab lepas kenduri tuh terus nak balik Shah Alam & will be heading to Nilai afterwards. So agak rushing la, tak dapat tengok pengantin bersanding. Makan pun satu meja dengan Kak Maria & family. Lepas tu je baru nampak ramai kroni-kroni KAF Group sampai.

Sani tak datang sebab anak pompuan dia yang nombor 2 tu demam lagi. Yusseri pun tak datang jugak sebab ada kenduri tahlil kat Sentul. Khairul plak ada exam kat IIUM.

Ok la jugak venue kenduri ni. Boleh rekemen pada sesiapa yang nak buat majlis kahwin or birthday party ke.


Kepada pasangan pengantin, semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan, diberkati dan bahagia selama-lamanya, Amin.
--------------------------------------------------------------------

Project Ikan Haruan

Pepagi lagi aku dah ke pasar Greenwood nak cari ikan haruan untuk wifey, tapi mengecewakan. Ikan keli ada la, ikan baung pun ada. Baru aku tau ikan baung ni ada iras-iras ikan keli dan ikan haruan. Mahal jugak ikan baung ni rupanya.

Aku beli Gardenia Delicia Choco Raisin tu, 10 liter mineral water Seamaster (MYR6.80; kedai mamak sebelah 7-11 Greenwood) dan jugak ikan 3 longgok (MYR10.00)

1 comment:

PROJEK KELI KANVAS said...

Salam 1 Malaysia :)...nk tahu info sempoi dan best pasal ikan keli...mai singgah sini
http://kelipenang-aquamutiara.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...