Kelly 3572

Sunday, January 3, 2010

Mat Rempit


Encik Kitam bersungguh-sungguhnya bergaya dengan motor Apai

Ni la superbike Dede Apai. Masa ni port kejap kat rumah Tokma untuk tontonan kitorang, terutama Encik Kitam yang tak sabar-sabar nak bergaya atas motor ni...ha ha ha. Dede Apai dah start hobi baru dah ni kot. Dengan business racing suitnya kat Facebook tuh dah menampakkan hasil yang menggalakkan, elok la jugak dia sendiri dapatkan sebijik motor yang best camni.

tukar le motor kapcai cabuk tuh Yip....

So, sesiapa yang berminat nak buat racing suit, specially untuk mat rempit motor besar camni, silalah cari kat Facebook profile ni; Custom Racing Suits untuk membuat sebarang pertanyaan ataupun tempahan. Klik le sini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...