Kelly 3572

Monday, January 18, 2010

Wifey Admitted

Ni la salah satu sebab utama aku start jadi blogger boy ni. Dah bukan tahap boy dah sebenarnya pun.

Doctor Razipah; reccomended by Doctor Fazilah, nak buat further check-up on wifey. Ada abdominal pain. Wifey admitted to Wad An-Naeem, Level 5, Hospital Pusrawi, Jalan Tun Razak. Opposite IJN tu la, in between Hotel Putra and Wisma Sejarah.

Sebenarnya wifey baru je discharged dari Wad As-Salam hospital yang sama on January 8th. Dia admitted on January 6th, tapi sebab dia still rasa sakit. Tu yang kena masuk balik tu...

Risau aku... harap-harap takda apa-apa yang serius la, InsyaAllah.Amin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...