Kelly 3572

Thursday, January 28, 2010

Cheeky Selamat Bersalin

Aku balik Gombak jap sebab nak feed the cat semalam. Bukak je pintu condo kucing tu, terus nampak kekucing aku yang tengah lapar. Semua nampak ok. Kaka terus macam nak terjah kua dari kondo dia tuh.

Tapi yang paling haru, aku nampak one of the kitten's body, almost headless, lying on the floor. Aduhhh!!!! Sapa punye keje la ni. Was it Cheeky? or Kaka?

Lain dari tu, ada 3 ekor lagi kitten yang tengah tidur. Cheeky pun nampak macam kelaparan, dehydrated. Bontot pun nampak kusut masai lagi macam baru je sangat delivered. Kitten tu punya colour, biasa la, hitam putih. Warna-warna Cheeky dan Ronaldo.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...