Kelly 3572

Wednesday, July 29, 2009

Simptom Awal Gangguan Jin - From email received.

1) Sakit kepala selepas waktu asar ke atas.
2) Badan terasa berat dan malas.
3) Sukar mendapat jodoh.
4) Badan terasa bisa-bisa.
5) Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6) Sukar tidur malam.
7) Sakit pinggang tanpa sebab.
8) Sakit dada bila waktu asar ke atas.
9) Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10) Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11) Bermimpi di tempat tinggi.
12) Bermimpi di tempat yang kotor.
13) Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14) Ada terasa benda bergerak di bawah kulit.
15) Bayi kerap menangis.
16) Bunyi guli jatuh di atas syiling.
17) Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
18) Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
19) Malas beribadat.
20) Nyanyuk ketika usia lanjut.
21) Panas baran.
22) Sikap berubah secara mendadak.
23) Gelisah dan panas di tengkuk bila dengar Al-Quran.
24) Suka melakukan tabiat buruk.
25) Kerap sendawa bila mendengar Al-Quran.
26) Kerap keguguran.
27) Gagal melakukan hubungan kelamin.
28) Mengantuk bila dengar al-quran.
29) Bermimpi seram yang menakutkan.
30) Darah haid turun lebih 15 hari.
31) Batuk yang berpanjangan.
32) Selalu ditindih ketika tidur.
33) Kuat berangan.
34) Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
35) Nafsu seksual yang melampau.
36) Selalu melihat kelibat di rumah.
37) Terasa diri selalu diperhatikan.
38) Mandul.
39) Kerap mendengar sesuatu bisikan.
40) Melihat jin secara terus.
41) Sakit mental atau gila.

3 simptom semasa jaga + 2 simptom semasa tidur = gangguan jin

Wallahua'lam, semoga Allah sentiasa melindungi diriku dan orang2 yang aku kenali dan kasihi, InsyaAllah.

Monday, July 20, 2009

Manchester United Asia Tour 2009 - Malaysia Second Game

Ha ha! Ni video lepas habis second game antara MU dan Malaysia. Kali ni MU menang 2-0. Game ni diadakan sebab perlawanan antara MU dan pasukan kebangsaan Indonesia terpaksa dibatalkan atas sebab-sebab keselamatan berikutan hotel yang sepatutnya menjadi penginapan squad MU mungkin menjadi sasaran ancaman bom.

Aku dan wifey memang tak melepaskan peluang keemasan untuk tengok game MU secara live buat kali ke 2. Bukan senang nak dapat peluang camni kan? Nak harapkan pergi tengok live game kat Old Trafford tuh ntah bila la boleh direalisasikan! Bahasa apa la aku cakap ni?

Dalam video ni, Edwin Van der Sar cukup sporting melayan peminat sebelum masuk bilik persalinan tuh, dia sempat pergi sain autograph dan bergambar bersama peminat yang memanggil namanya. All the best in your career Edwin! Hope you'll be another United legend!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...