Kelly 3572

Sunday, August 10, 2008

Frank McCourt's Memoir

Aku pun tak tahu camne tergerak hati nak baca Angela's Ashes ni. Dah la citer pasal poor Irish family. Kisah benar. Tapi bila aku dah ter'start' baca, macam best pulak. Funny and sad story. So, sesapa kaki baca novel yang belum penah baca citer ni, cari la or sewa la buku ni kat kedai-kedai ok.

Habis Angela's Ashes nanti, korang kena baca 'Tis pulok. Sambungan la ni. Ni kisah masa Frank dah besar dah keje dan dah mula berkeluarga. Baca jangan tak baca.

Angela's Ashes ni pun memang dah lama dah difilemkan. According to Yahoo! Movies, citer tu telah difilemkan pada tahun 1999. Aku je yang slow. Kena pulak bukan citer action, tuh yang lagi slow. Takpe la, nanti kalau free, boleh la mintak sesapa donwload kan citer ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...