Saturday, April 19, 2008

Tukar Lampu Kereta!

Banyaknye sen nak kena kua kalau nak maintain kereta ni kan? Nasib baik la kereta wife aku ni comel je macam tuannya. Kalau tak sure harga spare partnya pun lagi tinggi kan kalau kau bawak BMW ke, Lamborghini ke, Bugatti Veyron ke kan!

Hari ni aku gi tukar mentol Osram untuk lampu depan driver tuh. Habis RM30! Ni first time tukar mentol tuh sejak dapat kereta comel ni.

Selamat menjalankan tugas Cik Osram!  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...