Sunday, March 2, 2008

Sony Ericsson K 770i

selamat tinggal Motorola T191! Jasamu dikenang!
Sempena dengan hari keputeraan gue yang ke berapa juta tahun ni, darling kasik hadiah best punya kat aku. Handphone Sony Ericsson K770i! Tak sangka betul! Mahal oo handphone ni! Ni la pertama kali dalam hidup aku orang kasi handphone. Excited gila ni. Tak sabar nak explore ni. Dah la wife belikan memory card 1GB lagi untuk handphone ni. Camera pun dah 3.2 megapixel. Sure cantik gambar yang snapped guna SE K770i ni kan.
Welcome SE K770i! Thank you darling for this lovely birthday gift!
At the same time, sedih la pulak nak menamatkan perkhidmatan handphone lama aku, Motorola T191. Kecik je handphone aku tu. Kalau tak silap aku, masa aku beli dulu, harga dalam RM400 je kot. Banyak jasanya kat aku. Tahan lasak. Kalau boleh aku nak guna la jugak phone tu sekali-sekala.

*gambar Sony Ericsson K770i tuh diambil dari sini. Credit to them!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...